2016-os menyasszonyiruha-trendek

2016-os menyasszonyiruha-trendek

A menyasszonyi ruha trendek évről évre változnak, a 2015-ös évben a sellő fazonú csipke ruha volt a divat, mindenki ilyent szeretett volna vagy ezt képzelte el magának, viszont tudni kell róla, hogy nem minden alkaton áll jól ez a modell.

Sok menyasszony számára nagyon fontos az aktuális divat, a 2016-os év azonban teljesen más mint a korábbi évek, minden divat lett az idén:  a nagy kosaras ruháktól az egyszerű egyenes esésű ruhákig; a lábvillantós, oldalt felvágott ruháktól a teljesen mini ruhákig; a fehértől a színesig, sőt inkább a színes ruhák jöttek fel az idén(pasztel színek: pink, nude, gold, silver).

Viszont mint minden évnek, ennek az évnek is vannak jellegzetességei, a különleges hátmegoldások,  elegáns bolerók illetve a vállakat, karokat takaró csipke ujjak, ezen testrészek eltakarását a templomi szertartás is megköveteli. Előtérbe kerültek az uszályos, sellő fazonú ruhák is, amikor nem csak előlről drámai a menyasszonyi ruha, hanem hátrafelé is látványosan elnyúlik.

Ebben az évben már nem „kötelező” fehér ruhát, fehér cipőt vagy fehér rózsacsokrot választani, sőt minél színesebb annál trendibb. Nyugodtan vigyél színt a ruhádba, például egy színes övet, amihez bátran húzz azonos árnyalatú cipőt.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *